En dag i taget

Allmänt / Permalink / 0
Dagarna rullar på och jag tar en dag i taget. Hälsan har varit svajig och jag har känt av den förlamande tröttheten som blir av utbrändhet. Det har varit svårt att acceptera att jag har "hamnat här igen", men när jag ser tillbaka ett halvår på mitt liv så är det inte konstigt. Nytt påfrestande jobb, ensamstående mamma till en 2 1/2 åring, pappas bortgång och en hund som alltid ska få det bästa. Det går fortsatt bra på N:s inskolning på nya förskolan, idag gick det över förväntan och jag kunde gå ifrån och sitta i personalrummet större delen av tiden vi var där. I morgon blir dock en prövning eftersom jag ska prova att åka därifrån en stund efter att vi kommit dit. Jag tror att hon klarar det men varken jag eller försklolan vill ha några bakslag nu, speciellt inte jag, jag är för trött för det. Det  är så mycket som står på spel med den här inskolningen, mitt välmående och mitt liv hänger på att jag kan få lite egentid och tid för läkning. Idag har jag trots allt  känt mig piggare än på länge och jag har haft mer tålamod, men bakslaget brukar oftast komma dagen efter då jag känner mig utmattad igen, men vi får se och hoppas på det bästa. Jag fick i alla fall en helt underbar långpromenad i dag vid havet med hunden och vi blev till och med jagade av lamm :-), det fick adrenalinet att pumpa lite faktiskt, haha. Platsen vi befinner oss på är helt magiskt och hag känner mig stolt över beslutet att prova att flytta hit av många olika anledningar. Min dotter får fler manliga förebilder i sitt liv ( mina tre bröder) , hon får nu i en viktig                           utvecklingsfas i (null)
 
 sitt liv  känns på hur det är att gå på en förskola på landet på gotland som har en liten bullerbykänsla över sig och Reggiio Emilia tänk vilket jag uppskattar. Hon får även möjlighet att lära känna sina kusiner mycket bättre nu när vi bor nära och hon har hela tiden nära till naturen. Hunden har fått betydligt mer livskvalite, han får mycket mer motion och han får oftast springa fritt utan koppel. Även om den första tiden har varit tuff här och N känt av att jag har mått dåligt så känner jag en då att jag har gjort rätt val och att almt kommer att bli jätte bra om vi bara har  (null)
 
L ite tålamod och ger det lite mer tid.  Jag kommer försöka göra separata inlägg om #psykiskohälsa #ångest #panikångest #fobier #utbrändhet #andlighet                Hoppas du hänger med!  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vackra bilder från dagens promenad.
 
Till top